Noves webs de Runners …. Runbanclub

0
408

Som un grup de programadors que a la vegada la nostra passió és el running i tot el que l’envolta. Fa temps, degut a la crisi, vam detectar que molta gent amater (amics, familiars…), que disfrutava d’aquest esport en companyia, es va donar de baixa del gimnàs o centres d’esports on anaven amb mes gent. Degut a això vam detectar un increment molt alt de gent pel carrer fent running en solitari. A partir d’aquí vam pensar en ajudar a aquesta gent i vam fer un servei gratuït perquè la gent es pogués trobar i compartir entrenaments i crec que ho hem aconseguit amb www.runbanclub.com. | Bàsicament l’aplicació permet crear clubs urbans de running on la gent es pot unir i trobar-se per compartir entrenaments. A banda poden fer comentaris i enviar-se missatges. No hi tenim cap dada sensible. A dia d’avui ja tenim usuaris, però necessitem ajuda per a que es propagui una mica més ja que tampoc tenim molts diners per invertir en això. Si li feu un cop d’ull i us agrada la idea estaríem molt agraïts de que ens ajudeu a compartir-ho.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.