LA FIRA DEL CORREDOR DELS 10K DE VILAFRANCA SERÀ EL DISSABTE 28

0
441

Els organitzadors dels 10k de Vilafranca, Ajuntament de Vilafranca i Fondistes Penedès, indiquem que els dorsals, xip i samarreta es podran recollir el dissabte a la fira del corredor que hi haurà a Cal Figarot, carrer General Prim nº 11, al recinte dels Castellers de Vilafranca, el dissabte de dia 28 de 9h del matí fins les 13h i de 16h fins les 20h, i diumenge fins una hora abans de la sortida, és recomana que vagin a buscar el dissabte per estalviar-se les cues del diumenge.| Pel que respecta a la participació destaquem que participen 239 dones i 964 homes, que de la comarca hi ha 620 atletes dels quals 385 son de Vilafranca, 90 dones i 295 homes, els pobles amb més participació son Sant Sadurní amb 27, Els Monjos amb 18, Gelida amb 16 i Vilobí i les Cabanyes amb 14. Del Baix Penedès participen 44 atletes, sent el Vendrell la que aporta més amb 11 i del Garraf 87, sent Vilanova la que més atletes amb 45. Fora del Gran Penedès la població que aporta més atletes és Barcelona amb 121 atletes i fora de Catalunya hi ha participació de 10 atletes d’Andorra, un de Madrid, Vitoria i Barbastro. tota la informació de la cursa la trobareu al web http://www.10kvilafranca.org/

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.