LA FIRA DEL CORREDOR DELS 10K DE VILAFRANCA SERÀ EL DISSABTE 28

0
343

Els organitzadors dels 10k de Vilafranca, Ajuntament de Vilafranca i Fondistes Penedès, indiquem que els dorsals, xip i samarreta es podran recollir el dissabte a la fira del corredor que hi haurà a Cal Figarot, carrer General Prim nº 11, al recinte dels Castellers de Vilafranca, el dissabte de dia 28 de 9h del matí fins les 13h i de 16h fins les 20h, i diumenge fins una hora abans de la sortida, és recomana que vagin a buscar el dissabte per estalviar-se les cues del diumenge.| Pel que respecta a la participació destaquem que participen 239 dones i 964 homes, que de la comarca hi ha 620 atletes dels quals 385 son de Vilafranca, 90 dones i 295 homes, els pobles amb més participació son Sant Sadurní amb 27, Els Monjos amb 18, Gelida amb 16 i Vilobí i les Cabanyes amb 14. Del Baix Penedès participen 44 atletes, sent el Vendrell la que aporta més amb 11 i del Garraf 87, sent Vilanova la que més atletes amb 45. Fora del Gran Penedès la població que aporta més atletes és Barcelona amb 121 atletes i fora de Catalunya hi ha participació de 10 atletes d’Andorra, un de Madrid, Vitoria i Barbastro. tota la informació de la cursa la trobareu al web http://www.10kvilafranca.org/

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.