El Centre Excursionista de la Llacuna organitzarà el proper diumenge 26 de febrer una nova edició de la cursa de muntanya Botifarunner.

0
458

Curses de muntanya
Precisament amb motiu de la presentació de la cursa, el dissabte 21 de gener es farà un acte oficial al consultori de la Llacuna (Anoia) a les 10 h. Entre d’altres activitats hi haurà una xerrada a càrrec de tres bombers que van participar en la prestigiosa cursa per etapes Transalpine Run. Posteriorment, a les 12 h, tindrà lloc la “Pasturada col·lectiva”, un entrenament de 10 k pels voltants del poble. Finalment, a les 13.30 h, s’oferirà un aperitiu per tancar l’acte.| Una de les novetats més destacades de la cursa (de 20, 6 km i 950 m de desnivell acumulat), que enguany arriba a la seva quarta edició, és l’augment de places. Vist l’èxit de les passades edicions, en les quals es van esgotar en 48 hores, els organitzadors han decidit ampliar el nombre de corredors de 250 a 300. D’altra banda, i també com a novetat d’aquest any, s’oferirà la possibilitat d’inscriure’s presencialment durant l’acte de presentació. El que no canvia és la tradicional botifarra del final, les magnífiques vistes i entorn del recorregut o el preu de la inscripció, que es manté en els 12 euros. Per aquelles persones que no pugin assistir a la presentació oficial, s’obriran les inscripcions a través de la web la nit del diumenge 22 a dilluns, a les 00:00 hores. Si voleu més informació podeu visitar el web de la cursa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.