COPA DE CLUBS JÚNIOR EN PISTA COBERTA

0
361

El proper dissabte 21 de gener se celebrarà la vint-i-dos edició de la Copa de Clubs Júnior – Trofeu “Antonio Ferrer” – Campionat d’Espanya de Clubs Júnior en Pista Coberta. Aquesta competició es disputa a un atleta per prova, i l’Agrupació Atlètica de Catalunya i el Futbol Club Barcelona presenten equip tant en categoria masculina com en la femenina. L’ISS-L’Hospitalet participarà amb l’equip masculí. A l’edició anterior celebrada a Sabadell, el FC Barcelona va aconseguir el títol en la categoria femenina i la tercera posició en la masculina.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.