CAMPIONAT DE CATALUNYA PROMESA EN PISTA COBERTA + Control Absolut

0
313

El proper diumenge 22 de gener se celebrarà el Campionat de Catalunya Promesa en Pista Coberta en l’edició número disset a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell. Més de dos-cents atletes catalans participaran en aquest campionat autonòmic que es realitzarà en jornades de matí i tarda. Podem destacar la presència d’atletes com Ruben Pros (FCB) als 60 metres i en salt de llargada, Ramon Montejano (AAC) inscrit als 200 i 400 metres, Xavier Carrión (JAS) als 60 m i 200 metres, Arnau Parareda (ISS-L’H) inscrit als 800 m i 1500 m, Francisco Roldan (FCB) als 1500 m, Arnau Erta (FCB) i Christian Montero (Girona CB) als 60 m tanques, Marc Bertran (AAC) en salt d’alçada i Lamin Jammeh (ISS-L’H) en triple salt.| En dones, cal destacar la participació d’ Alba Boronat (CA Canaletes) als 200 m, Núria Ortilles (FCB) inscrita als 400 m i 800 metres, Marina Manjón (AAC) inscrita als 800 m i als 1500 metres, Esther Guerrero (FCB) als 800 m, Beatriz Indurain (AAC) als 60 m tanques, Clàudia Garcia (FCB) i Tania Orlowski (AAC) en salt d’alçada, Mireia Bonjoch (FCB) en salt amb perxa, Míriam Garcia (AAC) en llargada, Ester Garcia (AAC) en triple salt i Haja Gerewu (FCB) en pes.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.