adidas running estrena temporada amb la nova Supernova Glide 4

0
570

La sabatilla d’entrenament més popular entre els corredors s’ha renovat totalment
Adidas running estrena any esportiu presentant la nova Supernova Glide 4, la sabatilla d’entrenament més popular entre els corredors, recomanada per a una trepitjada universal. L’objectiu de la seva renovació ha estat buscar una fase de trepitjada més ràpida, suavitzant les seves línies, reduint 30 grams el seu pes i amb un perfil més baix. La seva malla més transpirable i amb elements de major durabilitat en zones crí­tiques augmenta les prestacions del producte.| Incorporant les millors tecnologies de adidas, la nova Supernova Glide 4 destaca a més per incloure un FORMOTION en la mediosuela més lleuger i extens que la seva predecessora, la qual cosa li confereix una trepitjada més suau i natural. La nova configuració del ZONEMOTION en la sola millora la transició del peu, guanyant en agarri i durabilitat. La sabatilla incorpora a més la cavitat per micoach, podent adquirir-se com pack (sabatilla + micoach) per 160 €. Disponibles des de l’1 de Gener de 2012 en 4 colors per a home i 3 per a dona (model especí­fic adaptat a les seves necessitats), la Supernova Glide 4 ha guanyat en construcció i disseny, convertint-se en una sabatilla encara més ràpida i dinàmica. Tot això combinat amb una oferta tèxtil molt àmplia, colorida i especialment lleugera.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.