Un equip de TV3, a l’Ultrawalk Intermón Oxfam

0
634

Desafiament esportiu solidari amb Etiòpia
Un equip de TV3 participarà, el 5 i 6 de maig, en la Ultrawalk Intermón Oxfam 2012. Formen aquest equip l’Arcadi Alibés, el Víctor Patsi, el Xavier Bonastre del departament d’Esports i el germà d’en Xavier, el Manel Bonastre. La prova consisteix a recórrer 100 quilòmetres, entre Olot i Sant Feliu de Guíxols, per ajudar a recaptar fons destinats a construir pous d’aigua a Etiòpia i evitar que els habitants d’aquest país hagin de fer llarguíssims desplaçaments a peu per obtenir-ne. 4 persones, 100 km, 32 h. | Un equip, un objectiu i un repte, L’Arcadi, el Víctor, el Xavier i el Manel, que són grans maratonians, han acceptat el repte de participar en la pròxima edició d’aquesta prova solidària i contribuir així a aquesta bona causa. El Trailwalker, que és el més gran desafiament esportiu per a equips del món per lluitar contra la pobresa, consisteix a recórrer a peu 100 km en un màxim de 32 hores amb equips de quatre persones. Els membres de l’equip han de començar junts, mantenir-se junts i acabar junts. L’objectiu? Lluitar contra la pobresa i la injustícia al món. Per això els equips es comprometen a aconseguir donatius per a Intermón Oxfam. Cada aportació millora moltes vides, així que animem familiars i amistats a col•laborar-hi. Els nostres companys esperen completar la prova en 13 o 14 hores. Què tal si els ajudem ? Visiteu la web i hi trobareu tota la informació: TV3 equipTrailwalker Intermón Oxfam. Edició Trailwalker 2012. Videos presentació Xavier Bonastre i Arcadi Alibés.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.