Un equip de TV3, a l’Ultrawalk Intermón Oxfam

0
406

Desafiament esportiu solidari amb Etiòpia
Un equip de TV3 participarà, el 5 i 6 de maig, en la Ultrawalk Intermón Oxfam 2012. Formen aquest equip l’Arcadi Alibés, el Víctor Patsi, el Xavier Bonastre del departament d’Esports i el germà d’en Xavier, el Manel Bonastre. La prova consisteix a recórrer 100 quilòmetres, entre Olot i Sant Feliu de Guíxols, per ajudar a recaptar fons destinats a construir pous d’aigua a Etiòpia i evitar que els habitants d’aquest país hagin de fer llarguíssims desplaçaments a peu per obtenir-ne. 4 persones, 100 km, 32 h. | Un equip, un objectiu i un repte, L’Arcadi, el Víctor, el Xavier i el Manel, que són grans maratonians, han acceptat el repte de participar en la pròxima edició d’aquesta prova solidària i contribuir així a aquesta bona causa. El Trailwalker, que és el més gran desafiament esportiu per a equips del món per lluitar contra la pobresa, consisteix a recórrer a peu 100 km en un màxim de 32 hores amb equips de quatre persones. Els membres de l’equip han de començar junts, mantenir-se junts i acabar junts. L’objectiu? Lluitar contra la pobresa i la injustícia al món. Per això els equips es comprometen a aconseguir donatius per a Intermón Oxfam. Cada aportació millora moltes vides, així que animem familiars i amistats a col•laborar-hi. Els nostres companys esperen completar la prova en 13 o 14 hores. Què tal si els ajudem ? Visiteu la web i hi trobareu tota la informació: TV3 equipTrailwalker Intermón Oxfam. Edició Trailwalker 2012. Videos presentació Xavier Bonastre i Arcadi Alibés.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.