La figura mediàtica de la Mitja de Granollers 2012 es el Patrick Makau

0
446

La figura mediàtica de la Mitja 2012 es el Patrick Makau, atleta que milita al club Adidas internacional. Record del món de marató amb una marca de 2:03:38 aconseguida Berlín el 25/9/2011
Es la primera vegada que participa a una cursa al estat espanyol. El record anterior el tenia el Haile Grebrselassie amb una marca de 2:03:59. Aquest excepcional atleta ha baixat mes de 5 vegades de l’hora en mitja marató, te una marca actual de 58’52.
Tindrem la joia de veure córrer el atleta que pot esser campió olímpic a Londres amb marató aquest any 2012, igual que varem tenir la sort de tenir amb nosaltres Samuel Wuanjiru que va participar a la nostre cursa abans de esser campió olímpic i posteriorment al varem tornar a veure com a campió olímpic.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.