La figura mediàtica de la Mitja de Granollers 2012 es el Patrick Makau

0
311

La figura mediàtica de la Mitja 2012 es el Patrick Makau, atleta que milita al club Adidas internacional. Record del món de marató amb una marca de 2:03:38 aconseguida Berlín el 25/9/2011
Es la primera vegada que participa a una cursa al estat espanyol. El record anterior el tenia el Haile Grebrselassie amb una marca de 2:03:59. Aquest excepcional atleta ha baixat mes de 5 vegades de l’hora en mitja marató, te una marca actual de 58’52.
Tindrem la joia de veure córrer el atleta que pot esser campió olímpic a Londres amb marató aquest any 2012, igual que varem tenir la sort de tenir amb nosaltres Samuel Wuanjiru que va participar a la nostre cursa abans de esser campió olímpic i posteriorment al varem tornar a veure com a campió olímpic.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.