Ever Alejandro Gómez (Cerrr Igualada ) i Meritxell Giménez (Club Natació Reus Ploms) s’imposen en el duatló de muntanya de Mataró.

0
509

La capital del Maresme va acollir la 14ª edició del duatló de muntanya de Mataró , la prova més antiga del calendari català i en aquesta ocasió seu de la 8ª i antepenúltima jornada de la Lliga Nacional de l´especialitat.Els 327 duatletes que van creuar la línia d’arribada van deixar enrere 6.000 metres inicials de cursa a peu per terrenys sense asfaltar , tot seguit 22 quilòmetres de ciclisme de muntanya (btt) i per acabar 2.500 metres de cursa a peu.| El duatleta Bolivià que encara pertany la categoria sub 23 , Ever Alejandro Gómez (Cerrr Igualada) es va endur la victòria absoluta amb un temps de 1 hora 37 minuts 5 segons , sumant el seu tercer triomf consecutiu a la Lliga. Pau Zamora (CET Distance) va arribar en segona posició absoluta a 54 segons del guanyador i Albert camps (independent) va completar el podi amb el seu tercer lloc.Per equips 1º Club Triatló Granollers (Soley-Bonet-Gual) 2º Cerrr Igualada (Gómez-Rodríguez-Relaño) 3º CE Tribike Cabrils (Buch-Sola-Personal). A la vesant femenina , segona victòria absoluta consecutiva per la duatleta veterana de Terrassa , Meritxell Giménez(Club Natació Reus Ploms ) desprès de 2 hores 4 minuts 40 segons i un marge de 10 minuts i 4 segons per davant de la segona classificada absoluta Teresa Pons (CET Distance) completant el podi Mariona Càtedra (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses) tercera classificada .Per equips 1ª Club Natació Reus Ploms (Giménez-Rus-Viladrich) 2ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Càtedra-Cuevas-De la Cuesta)3ª Club Triatló Granollers (Espinosa-Oliveros-Santa Teresa).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.