El 2n Duatló de Calafell (05-02-2012) escalfa motors

0
378

El Club Esportiu Calafell Runners, Running Solutions, S.L i la Regidoria de promoció esportiva de l’Ajuntament de Calafell donen la benvinguda a la 2a edició del Duatló de Calafell del proper diumenge 5 de febrer del 2012.| El Club Esportiu Calafell Runners està format per un col·lectiu de persones de diferents àmbits professionals i esportius units tos per una mateixa passió: l’esport El fet de que Calafell ja està present als calendaris de molts competidors com una cita obligada de la temporada i després de l’organització al nostre municipi de tres triatlons (2009,2010,2011) i un duatló (2011), ens obliga aquesta temporada 2012 a treballar dur per poder millorar aquesta bona imatge. Per aquest motiu hem confiat a la empresa especialitzada en la organització d’actes esportius Running Soltuions, S.L per garantir la màxima professionalitat i qualitat a les competicions d’aquesta temporada com és el Duatló, el Triatló Sprint-Olímpic i com novetat d’aquest any el 1r Aquatló de Calafell al mes de juliol. Així la “joint venture” entre el Club Esportiu Calafell Runners i la empresa Running Solutions, S.L volen presentar-la de manera oficial a aquesta segona edició del Duatló. A Calafell el esport de màxim nivell ja es una realitat gràcies a competicions oficials com el triatló o duatló, referents ja del calendari oficial, però també gràcies a altres demostracions i entitats esportives com el Club Patí Calafell, equip de hoquei patins de Calafell que milita en la màxima categoria d’aquesta competició, la lliga OK, o pels èxits aconseguits pels equips de patinatge artístic, futbol, petanca, basquet, atletes individuals de ultra distancia o caminadors de resistència en nordic walking. Gràcies a tots ells i especialment als voluntaris que sempre estan presents a qualsevol prova esportiva de Calafell que formen part de una garantia d’èxit. Finalment destaquem la màxima col·laboració de l’Ajuntament de Calafell, mitjançant la seva regidoria de promoció esportiva. Sense la seva implicació i col·laboració un esdeveniment d’aquestes característiques seria impossible organitzar-lo. Qualsevol prova esportiva a la via pública requereix d’una logística e infraestructura solament possible amb la col·laboració de diversos departaments i àrees municipals. Agredeixen per endavant la seva implicació.. Estem buscant voluntaris per a diferents àrees de la prova El dissabte 28 de gener a les 18: 00 hores a les dependencies Municipals de Calafell platja tindrà lloc la sessió informativa als voluntaris de la prova. Tota aquesta informació del Duatló pots trobar-la al blog http://duatlocalafell.blogspot.com i a la web de club: http://www.cecalafellrunners.es

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.