Cerdanyola acollirà el duatló amb més participants de tot Catalunya

0
15441

La primera edició del Duatló de carretera de Cerdanyola, que es disputarà el proper diumenge 22 de gener (10.30 hores) ha superat amb escreix les expectatives de l’organització, que ha hagut de tancar les inscripcions dues setmanes abans de la celebració de la prova.
La prova, inclosa dins el calendari oficial de la Federació Catalana de Triatló, serà el duatló amb més participants -un total de 430- que s’ha celebrat a Catalunya fins al moment.| El duatló, que tindrà la sortida i l’arribada a la plaça Europa del PTV, constarà de 5 km de carrera, 20 km de ciclisme i 2,5 km de carrera. El 90% dels participants són federats i el 10% seran atletes no federats. De la mateixa manera, el 90% d’atletes seran homes i el 10% dones. Amb 29 participants, el Cerdanyola CH serà el club amb més representació a la prova, segons avançava el responsable de la secció d’atletisme del Cerdanyola CH, David Zarroca. Els grans favorits per guanyar la prova són Rodrigo Torres, Lluís Vila i el cerdanyolenc David Serra, apuntava el responsable de la secció de Triatló, del Cerdanyola CH, Miquel Morales, que apuntava que pel percentatge de federats inscrits al duatló, serà “una prova per gent amb cert nivell”. Zarroca explicava que el duatló és fruit de dos mesos de treball i que esperen que sigui “una prova fixa” al calendari atlètic de la ciutat. Finalment, el regidor d’Esports, Félix Sánchez, destacava la col·laboració del PTV i els valors que promou el duatló: “Superació, esforç i esperit de sacrifici”.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.