51è Cros de Sant Sebastià

0
278

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS CURT PER CLUBS
El proper diumenge 22 de gener se celebrarà la desena edició del Campionat de Catalunya de Clubs de Cros Curt, organitzat per la Joventut Atlètica de Sabadell en el marc del LIè Cros de Sant Sebastià, al circuit del Parc de Catalunya de Sabadell. El festival atlètic començarà a partir de les 10.00 hores amb les curses de promoció i de veterans, posteriorment se succeiran les diferents categories fins arribar a les 13.25 h que es realitzarà la cursa corresponent al campionat autonòmic femení, i mitja hora més tard es donarà la sortida de la cursa masculina.| Els actuals campions són l’ISS-L’Hospitalet en la categoria masculina i l’Agrupació Atlètica de Catalunya en la femenina, que van aconseguir el títol l’edició passada celebrada a Vic.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.