Quesada s’apunta el triomf en el Campionat de Catalunya de Clubs

0
443

El català Miguel Quesada, del Joventut Atlètica Sabadell, es va adjudicar ahir la victòria en el Campionat de Catalunya de Clubs, disputat baix sostre a Sabadell, localitat natal del subcampió d’Europa a Birmingham 2007. Amb un temps d’1 minut, 52 segons i 28 centenes, Quesada es va imposar en un 800 molt atapeït a Francisco Roldán, del FC Barcelona, i a Alejandro Rodríguez Pritchard, del CA Laietania, segon i tercer, respectivament.| “Era una cita que no estava dins del meu calendari, però el meu club em va avisar i, finalment, he decidit córrer. Ha estat una carrera complicada”, explica el català, qui segueix amb la mirada fixa en l’1.500 del Campionat d’Espanya Indoor. Classificació 1. Miguel Quesada – 1:52.28 2. Francisco Roldán – 1:52.54 3. Alejandro Rodríguez Pritchard – 1:52.94 4. Arnau Parareda – 1:54.46 5- Marc Ferres – 1:56.53

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.