Inscriu-te a la V Cursa Carnestoltes Puigverd de Lleida i Canicross CoteCan

0
498

El proper dia 12 de febrer us esperem a una nova edició de la cursa i canicross que celebrem a Puigverd de Lleida, com a novetats: premis per a les millors disfresses: a les 2 millors disfresses del canicross a les 3 millors disfresses individuals a les 3 millors disfresses en parella a les 2 millors disfresses en grup (mínim 5 persones) Aquest any hi ha dos distàncies per les curses infantils Cursa Mini: Fins a 5 anys, distància a recórrer de 300m. Cursa Infantil: A partir de 6 anys, distància a recórrer de 1.300m. Com cada any, entrepà (sense gluten per a celiacs), caldo calent, beguda i un obsequi textil que no s’ha donat mai a ponent Podeu trobar el reglament, inscripcions, horaris, opinions, fotos… a la web de la cursa: www.aecpuigverd.org Us esperem a tots!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.