Inscriu-te a la V Cursa Carnestoltes Puigverd de Lleida i Canicross CoteCan

0
311

El proper dia 12 de febrer us esperem a una nova edició de la cursa i canicross que celebrem a Puigverd de Lleida, com a novetats: premis per a les millors disfresses: a les 2 millors disfresses del canicross a les 3 millors disfresses individuals a les 3 millors disfresses en parella a les 2 millors disfresses en grup (mínim 5 persones) Aquest any hi ha dos distàncies per les curses infantils Cursa Mini: Fins a 5 anys, distància a recórrer de 300m. Cursa Infantil: A partir de 6 anys, distància a recórrer de 1.300m. Com cada any, entrepà (sense gluten per a celiacs), caldo calent, beguda i un obsequi textil que no s’ha donat mai a ponent Podeu trobar el reglament, inscripcions, horaris, opinions, fotos… a la web de la cursa: www.aecpuigverd.org Us esperem a tots!

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.