CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS EN PISTA COBERTA

0
328

El FC Barcelona, Campió masculí i femení
Aquest cap de setmana, 14 i 15 de gener, s’ha celebrat la setzena edició del Campionat de Catalunya de Clubs en Pista Coberta a Sabadell. A la jornada de diumenge, el Futbol Club Barcelona ha revalidat el títol autonòmic per equips tant a la categoria masculina com a la femenina. L’Agrupació Atlètica de Catalunya també ha revalidat el subcampionat en ambdues categories, i la tercera posició ha estat per la Joventut Atlètica de Sabadell en homes i l’ISS-L’Hospitalet en dones. Cal destacar el Rècord de Catalunya Juvenil de 4X200 m aconseguit per l’equip de relleus de l’ISS-L’Hospitalet amb un temps de 1’44”67 i amb un equip format per Sonia Nasarre, Marta Vilches, Alaba Villaronga i Neus Camins.| Com a actuacions individuals podem destacar a Miquel Quesada (JAS) que ha fet 1’52”28 als 800 m, Marc Bertran (AAC) amb 2,07 m en alçada, José Javier Ortega (FCB) amb 17,01 m en llançament de pes, Oyidiya Oji (ISS-L’H) amb 58”47 als 400 m, Mari Carmen González (CAL) als 800 metres amb 2’11”19, Tània Orloswky (AAC) amb 1,77 m en salt d’alçada, Marta Cot (CAL) amb 3,80 m en perxa i Débora Calveras (FCB) que ha saltat 12,83 m en triple salt. El dissabte 14 es va celebrar el campionat de la categoria B, on el CA Igualada i el Club Muntanyenc Sant Cugat han aconseguit la victòria a la categoria masculina i femenina respectivament. Aquest triomf significa l’ascens a la categoria A per a la propera edició.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.