S’entreguen els premis de la 13ª Sant Silvestre Barcelonesa a Sant Cugat

0
402

El regidor d’Esports, Xavier Tizón i la Directora de marketing de Garmin, Natalia Cabrera, han entregat els premis de la 13ª Sant Silvestre Barcelonesa, a l’acte que ha tingut lloc aquest divendres a l’Ajuntament. Tizón ha coincidit a qualificar d’èxit la 13a Sant Silvestre, la segona vegada que s’organitza Sant Cugat, i ha afegit que es mostra optimista de cara a la celebració de la tercera edició de la cursa Sant Silvestre a la nostra ciutat, així ho ha expressat durant l’entrega de premis de la prova d’enguany L’acte ha servit per premiar els tres primers classificats de cada categoria i els atletes que van assolir des de la quarta a la vint-i-cinquena plaça, sabatilles esportives Brooks, ulleres, pernils i lots de productes OXD han estat els diferents obsequis que han rebut els assistents. també s’ha lliurat un premi per equips, a la U.A.Rubí. Els premis locals, han sigut per José María Fernández, en categoria masculina, i Eva Flotats, en femenina, han estats guardonats amb una placa commemorativa per haver estat els millors atletes santcugatencs.| També s’ha donat entrega del sorteig de GARMIN, amb 2 Rellotges GPS Forerunner 610 a Natalia Gonzalez i Carles Perarnau i amb un viatge de Ryanair per dues persones a Palma o Eivissa, a Jorge de Montellà Com novetat amb el repartimet de premis, s’ha donat una placa conmemorativa a Marta Alvarez, com la millor disfresa de la Sant Silvestre’2011 Un total de 85 premis repartits entre categorías. D’aquesta manera l’Ajuntament i l’organització de la cursa han posat el punt final a l’esdeveniment que va tenir lloc el passat 31 de desembre

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.