La Mitja Montornès, amb la promoció del territori.

0
420

L’Hotel Augusta Vallès repeteix com a Hotel Oficial en l’edició del 2012 de la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca. Amb aquesta col·laboració, l’hotel ofereix preus especials el cap de setmana de la Mitja i descomptes addicionals als inscrits a les curses que es celebraran l’onze de març i que aplegaran cinc mil participants Les activitats paral·leles que es celebren amb la Mitja omplen el cap de setmana de propostes culturals que permeten als participants conèixer l’entorn territorial on es celebra una de les més importants mitges maratons de Catalunya. El darrer any, es varen organitzar visites guiades gratuïtes amb molt bona acollida entre participants i veïns i que, juntament amb la Mini Solidària de dissabte i la oferta hotelera, van permetre de gaudir d’un cap de setmana complet a aquells que així ho desitgessin. Aquesta edició, és previst repetir algunes d’aquestes activitats i, fins i tot, incorporar-ne noves.| La col·laboració entre entitats públiques i privades, sota el denominador comú de la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca, permet, un any més, una oferta prou atractiva i que potencia el turisme de proximitat i el coneixement de la comarca i dels seus potencials. La Mitja 2012, que es celebrarà diumenge 11 de març, ja ha arribat a 4000 inscrits (entre Mitja i 5km) sobre el màxim previst per l’organització de 5000 atletes, cinc cents més que la darrera edició. La Mini Solidària de dissabte, cursa destinada a nens i nenes de fins 13 anys, ja ha venut la meitat de les inscripcions previstes, a dos mesos de la cursa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.