CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL DE CLUBS

0
477

La JA Sabadell Masculí i el Cornellà At Femení, Campions
Aquest dissabte 14 de gener s’ha realitzat el Campionat de Catalunya Infantil de Clubs en Pista Coberta a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell. La Joventut Atlètica de Sabadell ha aconseguit el títol masculí el Cornellà Atlètic el femení. Ha estat un autonòmic molt emocionant. A la categoria masculina, la JA Sabadell s’ha imposat per cinc punts i mig al Cornellà At que ha quedat segon i per vuit punts i mig al Club Muntanyenc Sant Cugat, tercer. En noies, la victòria del Cornellà At. ha estat també per només cinc punts i mig sobre el CM Sant Cugat que ha estat segon i que ha superat a l’ISS-L’Hospitalet per tres punts i mig.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.