CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL DE CLUBS

0
301

La JA Sabadell Masculí i el Cornellà At Femení, Campions
Aquest dissabte 14 de gener s’ha realitzat el Campionat de Catalunya Infantil de Clubs en Pista Coberta a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell. La Joventut Atlètica de Sabadell ha aconseguit el títol masculí el Cornellà Atlètic el femení. Ha estat un autonòmic molt emocionant. A la categoria masculina, la JA Sabadell s’ha imposat per cinc punts i mig al Cornellà At que ha quedat segon i per vuit punts i mig al Club Muntanyenc Sant Cugat, tercer. En noies, la victòria del Cornellà At. ha estat també per només cinc punts i mig sobre el CM Sant Cugat que ha estat segon i que ha superat a l’ISS-L’Hospitalet per tres punts i mig.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.