CALENDARI ANUAL DE CURSES DE FONS DEL 2012

0
938

Aquest estimat calendari editat per la REVISTA MARATHON des de fa ja 20 anys ha entrat definitivament en impremta. A Catalunya al llarg de l’any s’organitzen més de 500 proves d’atletisme populars, però no tots el organitzadors poden confirmar en un 100×100% la data de celebració a un any vista. DE TOTES FORMES ENGUANY EL CALENDARI ANUAL HA TORNAT A SER TOT UN ÈXIT JA QUE MÉS DE 100 COMPETICIONS DE TOT TIPUS S’HAN INSCRIT.| Els atletes interessat en obtenir un exemplar del Calendari-2012 ho podran recollir en les principals botigues esportives i a les secretaries dels Clubs adherits. Moltes proves ens han confirmat que ho posaran dins les seves ‘Bosses del Corredor’, d’entre d’altres: Cursa Barri de Sant Antoni, Mitja de Terrassa, Vilobí, 10 km de Vilafranca i la Mitja de Gavà-Castelldefels-Gavà. A més a més un equip de voluntaris de Revista MARATHON distribuirà exemplars a peu de cursa, a les arribades de la Mitja de Granollers i de la Mitja de Barcelona. EL CALENDARI ES DISTRIBUIRÀ DURANT TOT L’ANY A MOLTÍSSIMES COMPETICIONS, CAP ATLETA ES QUEDARÀ SENSE!!! CALENDARI DEL 2013: Recordeu els organitzadors que la inscripció al calendari anual inclou: 1) Menció de la prova al Calendari Petit de Butxaca, del qual s’imprimeixen 60.000 exemplars que es distribueixen al llarg de l’any 2012 en botigues d’esports, clubs, proves, etc. (100 unitats per organitzador). 2) Rebre la revista Marathon cada mes amb tota l’actualitat esportiva de fons de Casa Nostra. 3) Abans de la prova: anunci gratuït a mida d’un mòdul al CALENDARI de la revista Marathon del mes anterior al de la prova (per a mides més grans, consulteu les nostres econòmiques tarifes de publicitat. A partir de 80 euros teniu un anunci doble on podeu publicar la caràtula del tríptic o la imatge del cartell oficial). 4) Després de la prova: publicació d’una crònica de la competició amb imatges, d’entre dos i quatre planes. Al final de cada reportatge s’inclouran els logotips dels patrocinadors principals. 5) Sistema d’avís abans d’imprimir el calendari en cas que hi hagi altres proves similars en la mateixa data. 6) Anunci gratuït a Marathon al llarg de l’any per informar d’un canvi en la data de celebració. Per a més informació del no dubteu en trucar-nos al 652 52 90 90 o per e-mail a: revistamarathon@yahoo.es.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.