Presentació oficial de la 34ª Cursa de Sant Antoni, que comptarà amb una inscripció rècord de 3.600 participants

0
414

El barri barceloní de Sant Antoni tornarà a acollir el pròxim diumenge 22 de gener una nova edició de la Cursa de Sant Antoni, una prova atlètica de 10 quilòmetres celebrada amb motiu de la Festa Major des de ja fa 34 anys. La primera cursa celebrada cada any a Barcelona ha batut aquest 2012 tots els seus rècords de participació, ja que el passat 1 de gener es va haver de penjar el cartell de “no hi ha dorsals” després d’haver-se superat els 3.600 atletes inscrits.| La presentació oficial de la prova tindrà lloc el pròxim dilluns 16 de gener a les 13:00h a les instal·lacions de la Fàbrica Moritz, situada a la Ronda de Sant Antoni, 39 (Barcelona). El màxim responsable de la cursa, Josep Maria Conesa, acompanyat d’algun dels esportistes més importants que competiran a la prova estaran presents a aquest acte.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.