CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL DE CLUBS

0
487

El proper dissabte 14 de gener es realitzarà el Campionat de Catalunya Infantil de Clubs en Pista Coberta, que aquest any arriba a la cinquena edició, a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell. Aquest campionat català està destinat als atletes nascuts els anys 99 i 2.000 i amb la modalitat de que cada equip estarà representat per un atleta per prova i un equip als relleus. Cada atleta només pot participar en una prova i el relleu. L’horari de competició és en jornada matinal a partir de les 10,30 hores.| La Joventut Atlètica de Sabadell i l’Agrupació Atlètica de Catalunya són els actuals campions de les categories masculina i femenina respectivament, títols que van aconseguir la temporada passada al mateix escenari.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.