Bon ritme d’inscripcions per la tretzena edició de la Mitja Marató Terrassa que es disputarà el 29 de gener de 2012.

0
456

El 29 de gener de 2012 es celebrarà a Terrassa una nova edició de la Mitja Marató de Terrassa, la tretzena. Quan encara resten dies per finalitzar el plaç d’inscripcions, el dimecres 25 de gener, a les 19 hores per Internet, i el divendres 20 de gener als punts presencials, Corte Inglés i botiga Kñera, el ritme d’inscrits a la prova supera, en aquestes dates, a la darrera edició, arribant en aquests moments, aproximadament, als 2500 atletes. Destaca, en aquesta tretzena edició, l’important increment de participació femenina, tant a la Mitja Marató, com especialment, a la cursa petita de 5 Km. la Santi Centelles.
Segons previsions, i com sempre s’ha caracteritzat aquesta cursa, es podria tornar a batre rècord de participants en aquesta propera edició, recordem que en el 2011 van ser 3.200 atletes.| El divendres, 20 de gener de 2012, a les 20 hores, es dura a terme la FESTA DE PRESENTACIÓ, al Teatre Principal de Terrassa, on es donarà a conèixer les novetats mes destacades de la cursa. Durant aquest acte, es dura a terme el lliurament dels Trofeus dels 3 primers i primeres de la General d’adults i dels guanyadors, primer i primera de la general infantil, del Circuit de Curses Activa’t 2011.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.