1.000 INSCRITS ALS 10K DE VILAFRANCA- QUEDEN 200 DORSALS

0
312

Els 10K de Vilafranca està a punt de tancar les inscripcions, en 10 dies ja porta 1.000 inscrits, i resten 200 dorsals per arribar a la quantitat màxima permesa pels organitzadors, Ajuntament de Vilafranca i Fondistes Penedès, el circuit de 5 kms ràpid fa el gran atractiu d’aquesta cursa, no espereu a fer la vostra inscripció, “Sent la Vila”, “Sent que voles”.| les inscripcions les podeu fer en aquesta web: www.atletisme.com i tota la informació de la cursa la trobareu al web de la cursa http://www.10kvilafranca.org/

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.