Miguel Quesada, preparat per donar el salt a l’1.500

0
463

L’atleta Miguel Quesada, subcampió d’Europa de 800 metres en pista coberta a Birmingham 2007, va començar dissabte passat una nova temporada amb la seva participació a Sabadell en un 3.000m.l. “Les sensacions van ser bones. Estic content de com va la preparació de cara al futur”, destaca el català.
Per començar 2012, Quesada, del Joventut Atlètica Sabadell, es marca un clar objectiu i mostra el seu desig de saltar de distància. “El principal objectiu és el Campionat d’Espanya de Pista Coberta, que és aquí, a la meva ciutat, a Sabadell, on m’agradaria córrer el ‘milqui’, encara que abans faré algun test de 800 per decidir què prova faré. De moment, pinso més en el 1.500”, assegura. Per al canvi de prova, Miguel Quesada, al costat del seu entrenador José Ortega, està “treballant més la base aeròbica perquè el canvi sigui una mica menys traumàtic, més fàcil”. “Més que res, hem augmentant el kilometraje”, destaca de la seva preparació.| El català només pensa en el Campionat d’Espanya Indoor, que se celebrarà el 24 i el 25 de febrer en la seva localitat natal, i no pensa ni en el Mundial sota sostre d’Istanbul, ni en l’Europeu d’Hèlsinki, ni en els Jocs Olímpics de Londres. “Encara és aviat per pensar en ells. Sé que estan aquí, però m’agrada posar-me objectius a curt termini”, explica. Les seves properes competicions seran el Campionat de Catalunya, que tindrà lloc el 5 de febrer, on correrà en 1.500m., i una prova de 800m., encara sense confirmar, fora d’Espanya en la següent setmana.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.