LA CURSA DE LES CABANYES SERÀ EL 12 DE FEBRER DE 2012 I OBRIRÀ LES INSCRIPCIONS EL DIMARTS DIA 10 DE GENER

0
422

El proper 12 febrer 2012, tindrà lloc la 5ena edició de la Cursa Popular de Sant Valentí de les Cabanyes de 3 kms organitzada per l’Ajuntament de les Cabanyes i una comissió organitzadora, en la qual s’espera tenir 100 atletes de fora del poble i uns 30 del poble, el màxim permès per l’organització per temes logístics i econòmics, ja que la cursa es gratuïta. | Les inscripcions quedaran obertes a partir del dimarts dia 10 de gener, i es recomana fer-les el mateix dia que les obren ja que en totes les edicions en tres dies s’han esgotat per haver arribat al numero d’atletes inscrits, al nou numero de telèfon 93 892 53 71 i nous horaris dimarts de 8 a 15 hores, dimecres de 8 a 15 hores i de 18 a 21 hores i divendres de 18 a 21 hores o personalment a la adreça: servei jove (local social) ctra guardiola km3. No s’admeten correus electrònics per fer les inscripcions Els 3 kms són per dins del poble, en el circuit d’hivern que té per tot ell, seguint una línia de color verd i marcat km per km, amb un recorregut molt ràpid, idoni per a tot tipus d’atleta, per a aquell que vulgui saber com està físicament en la distància, per a aquell que ho vol per entrenar, per a aquell que vulgui passar-ho bé i fer una festa de la cursa o per a aquell que vol estrenar-se en una cursa, però aquest any com novetat amb les anteriors edicions es correra invertit. Tota la cursa des de que comença fins que s’acaba és una festa, acabant amb una botifarrada gratuïta per a tots els que han fet d’ella un gran esdeveniment en un poble tan petit com el de les Cabanyes. Tota la informació de la cursa a la seva web o al facebook.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.