CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PROVES COMBINADES EN PISTA COBERTA

0
325

Tamara del Rio i Salvador González, Campions
Aquest cap de setmana, 7 i 8 de gener, s’ha disputat la dissetena edició del Campionat de Catalunya de Proves Combinades en Pista Coberta en les categories Absolut i Promesa a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell. Tamara del Rio (AAC) i Salvador González (CA Montornés) s’han proclamat campions absoluts de pentathlon i heptathlon respectivament. A la categoria femenina, Tamara del Rio (AAC) ha revalidat el títol amb una marca de 3.574 punts, seguida de Marta Miró (S-Scorpio 71) i Anna Solé (CA Tarragona).| En homes, el títol ha estat per Salvador González (CA Montornès) amb un registre de 4.908 punts, seguit d’Imanol Cardona (UA Barberà) i Jordi Alsina (CA Vic). Els campions de la categoria promesa han estat Aitor Villar (CA Castellar) i Clara Remacha (FCB).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.