CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PROVES COMBINADES EN PISTA COBERTA

0
407

Tamara del Rio i Salvador González, Campions
Aquest cap de setmana, 7 i 8 de gener, s’ha disputat la dissetena edició del Campionat de Catalunya de Proves Combinades en Pista Coberta en les categories Absolut i Promesa a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell. Tamara del Rio (AAC) i Salvador González (CA Montornés) s’han proclamat campions absoluts de pentathlon i heptathlon respectivament. A la categoria femenina, Tamara del Rio (AAC) ha revalidat el títol amb una marca de 3.574 punts, seguida de Marta Miró (S-Scorpio 71) i Anna Solé (CA Tarragona).| En homes, el títol ha estat per Salvador González (CA Montornès) amb un registre de 4.908 punts, seguit d’Imanol Cardona (UA Barberà) i Jordi Alsina (CA Vic). Els campions de la categoria promesa han estat Aitor Villar (CA Castellar) i Clara Remacha (FCB).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.