Albert Caballero, en el adidas Running Day de Granollers el proper dia 22 de Gener

0
488

L’esdeveniment tindrà lloc en la Plaça de la Porxada, enfront de l’Ajuntament de Granollers, i l’atleta local Albert Caballero assistirà al mateix per compartir les seves experiències amb els corredors.
Diumenge que ve 22 de gener el adidas Running Day tindrà la seva primera parada del 2012, i ho farà carregat dels millors consells i tècniques per al corredor popular a Granollers.
Aquestes classes magistrals de quatre hores, teòric i pràctiques impartides per uns entrenadors de luxe que recorreran les principals ciutats d’Espanya, pretenen apropar l’atletisme popular a “tots” d’una forma molt personalitzada. Es tractaran temes tan diversos com a planificació d’entrenaments, exercicis de força i tonificació, elecció de material, nutrició, estiraments, errors més comuns i s’ensenyarà a prevenir i recuperar-se de les principals lesions. També s’explicaran trucs i tècniques i hi haurà sessions pràctiques de tot l’après.| Com a entrenadors estaran a Granollers l’ex atleta Fran Torralba, diplomat en Educació Física, Rafa Villarroel, ex atleta i expert en Pilates i estiramients, i Albert Caballero, destacat atleta en carreres populars a Catalunya i entrenador de corredors populars a Barcelona. Les inscripcions ja es poden realitzar en www.ticketsport.es L’import de les inscripcions, 3,60€, anirà destinat íntegrament a l’ONG Llogarets Infantils, que treballa dia a dia per donar una llar als nens més desfavorits. Tots els participants, a més, seran obsequiats amb diversos regals, com un dvd amb multitud d’exercicis pràctics i unes gomes de làtex per enfortir i estirar.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.