L’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa torna a visitar als residents de Triginta Salut Mental de Mútua Terrassa.

0
450

Amb motiu de la festivitat de Reis, l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa no ha volgut falta a la seva cita amb els residents de Triginta Salut Mental de Mútua de Terrassa. Una iniciativa, que es va iniciar l’any passat, en la que membres de l’Associació esportiva visitant els malalts residents per portar-lis regals relacionats amb l’entitat terrassenca. Aquest es tracte d’un acte solidari, iniciat per Mutua de Terrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa, amb el principal objectiu de fer gaudir d’una jornada tant especial, com es el dia de Reis, als malalts que no poden viure en directe aquesta jornada.| L’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, no sols es tracta d’una entitat esportiva, sinó que també es una associació que destaca per la seva gran tasca social.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.