L’ARA i Granollers corren contra el càncer: t’hi apuntes

0
517

El diari s’uneix a la campanya solidària d’un col·lectiu que homenatja un corredor mort d’un tumor cerebral i que vol aprofitar La Mitja marató de la capital del Vallès Oriental per recollir fons per a la lluita contra la malaltia Aquesta iniciativa és un homenatge a tots els que ens han deixat i lluiten contra el càncer.| Hem reservat 700 inscripcions solidàries per córrer la reconeguda cursa catalana i col·laborar amb la unitat de cures pal·liatives de l’Hospital de Granollers. A tots els que participeu en aquesta iniciativa el diari ARA us regalarà un mes de subscripció digital gratuïta. Per sol·licitar-la, escriu-nos a subscripcions@ara.cat indicant-nos el teu e-mail, DNI i telèfon. El dia 5 de febrer, posa’t la samarreta solidària i vine a córrer la Mitja Marató de Granollers!

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.