L’ARA i Granollers corren contra el càncer: t’hi apuntes

0
567

El diari s’uneix a la campanya solidària d’un col·lectiu que homenatja un corredor mort d’un tumor cerebral i que vol aprofitar La Mitja marató de la capital del Vallès Oriental per recollir fons per a la lluita contra la malaltia Aquesta iniciativa és un homenatge a tots els que ens han deixat i lluiten contra el càncer.| Hem reservat 700 inscripcions solidàries per córrer la reconeguda cursa catalana i col·laborar amb la unitat de cures pal·liatives de l’Hospital de Granollers. A tots els que participeu en aquesta iniciativa el diari ARA us regalarà un mes de subscripció digital gratuïta. Per sol·licitar-la, escriu-nos a subscripcions@ara.cat indicant-nos el teu e-mail, DNI i telèfon. El dia 5 de febrer, posa’t la samarreta solidària i vine a córrer la Mitja Marató de Granollers!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.