Obertes les inscripcions 1a Cursa Badalona Running – Memorial Luis Condon

0
305

La cursa, arrelada a la ciutat i amb un compromís solidari amb la lluita contra la leucèmia, espera consolidar-se en el calendari metropolità. Compta amb el suport de l’Ajuntament de Badalona i tindrà un recorregut de 10 quilòmetres que passarà pels llocs més emblemàtics de la ciutat. Badalona, 2 de gener de 2012 – El diumenge 19 de febrer de 2012 tindrà lloc la 1a Cursa BDN Running – Memorial a Luis Condon. La cursa tindrà una distància de 10 quilòmetres i és ideal per a corredors que es volen estrenar en la distància i també per a corredors habituals, ja que compta amb un seguit de facilitats tècniques que més valoren els corredors habituals.| Amb sortida des de la Plaça Josep Tarradellas, just davant del Pavelló Olímpic i el circuit creuarà el front marítim tot passant pel Port, el Parc de Can Solei – Ca l’Arnús, la Rambla, la zona comercial del centre i la Plaça Pompeu Fabra. Pel que fa a serveis la cursa disposarà de servei de cronometratge en xip, servei de llebres, guarda-roba, avituallament a la meitat del recorregut, bossa del corredor final. A més tots els participants tindran una samarreta tècnica i els guanyadors absoluts i tres primers classificats de cada categoria seran guardonats amb trofeus. A més hi haurà un trofeu especial dels “Mikakus” pels primers classificats masculins i femenins locals. La cursa està dedicada a Luis Condon, esportista popular badaloní que ha mort recentment. Condon, de 40 anys era veí de Badalona casat i amb una filla. Formava part de la colla de corredors “Mikakus” i corria diverses curses de fons. Va morir a causa d’una leucèmia, malgrat el trasplantament de medul·la al qual va ser sotmès a l’Hospital Germans Trias i Pujol. L’associació Badalona Running farà una aportació econòmica a la investigació mèdica contra la leucèmia: amb cada inscripció s’aportarà 1 euro a la Fundació Badalona Contra el Càncer i l’Institut de recerca de lluita contra la leucèmia Josep Carreras. Aquests diners aniran destinats a la investigació i a la dotació de millor tecnologia per a la lluita contra la leucèmia a l’Hospital Germans Trias i Pujol La cursa compta amb el suport de l’Ajuntament de Badalona i el patrocini de diverses empreses. La inscripció està oberta des de fa 15 dies i a hores d’ara ja hi ha més de 350 inscrits i és obligatòria per córrer la cursa, ja que inclou l’assegurança obligatòria. Per formalitzar-la només s’ha entrar al web de www.badalonarunning.cat on es disposa de tota la informació. Els preus varien en funció de si el corredor ha de llogar o té en propietat un xip groc. (12 o 10 euros).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.