Obertes les inscripcions 1a Cursa Badalona Running – Memorial Luis Condon

0
545

La cursa, arrelada a la ciutat i amb un compromís solidari amb la lluita contra la leucèmia, espera consolidar-se en el calendari metropolità. Compta amb el suport de l’Ajuntament de Badalona i tindrà un recorregut de 10 quilòmetres que passarà pels llocs més emblemàtics de la ciutat. Badalona, 2 de gener de 2012 – El diumenge 19 de febrer de 2012 tindrà lloc la 1a Cursa BDN Running – Memorial a Luis Condon. La cursa tindrà una distància de 10 quilòmetres i és ideal per a corredors que es volen estrenar en la distància i també per a corredors habituals, ja que compta amb un seguit de facilitats tècniques que més valoren els corredors habituals.| Amb sortida des de la Plaça Josep Tarradellas, just davant del Pavelló Olímpic i el circuit creuarà el front marítim tot passant pel Port, el Parc de Can Solei – Ca l’Arnús, la Rambla, la zona comercial del centre i la Plaça Pompeu Fabra. Pel que fa a serveis la cursa disposarà de servei de cronometratge en xip, servei de llebres, guarda-roba, avituallament a la meitat del recorregut, bossa del corredor final. A més tots els participants tindran una samarreta tècnica i els guanyadors absoluts i tres primers classificats de cada categoria seran guardonats amb trofeus. A més hi haurà un trofeu especial dels “Mikakus” pels primers classificats masculins i femenins locals. La cursa està dedicada a Luis Condon, esportista popular badaloní que ha mort recentment. Condon, de 40 anys era veí de Badalona casat i amb una filla. Formava part de la colla de corredors “Mikakus” i corria diverses curses de fons. Va morir a causa d’una leucèmia, malgrat el trasplantament de medul·la al qual va ser sotmès a l’Hospital Germans Trias i Pujol. L’associació Badalona Running farà una aportació econòmica a la investigació mèdica contra la leucèmia: amb cada inscripció s’aportarà 1 euro a la Fundació Badalona Contra el Càncer i l’Institut de recerca de lluita contra la leucèmia Josep Carreras. Aquests diners aniran destinats a la investigació i a la dotació de millor tecnologia per a la lluita contra la leucèmia a l’Hospital Germans Trias i Pujol La cursa compta amb el suport de l’Ajuntament de Badalona i el patrocini de diverses empreses. La inscripció està oberta des de fa 15 dies i a hores d’ara ja hi ha més de 350 inscrits i és obligatòria per córrer la cursa, ja que inclou l’assegurança obligatòria. Per formalitzar-la només s’ha entrar al web de www.badalonarunning.cat on es disposa de tota la informació. Els preus varien en funció de si el corredor ha de llogar o té en propietat un xip groc. (12 o 10 euros).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.