OBRA SOCIAL UNNIM CAIXA RENOVA CONVENI DE COL.LABORACIÓ AMB LA MITJA TERRASSA

0
402

El 29 de gener de 2012, Terrassa acollirà una nova edició, la tretzena, de la Mitja Marató de Terrassa. Una cursa atlètica que, any darrera any, s’ha anat consolidant entre les millors cites del calendari nacional del mon de l’atletisme. Organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa, conta amb el importantíssim suport dels patrocinadors de la cursa, un recolzament imprescindible per poder organitzar aquest esdeveniment. De nou, la 13ena. edició de la Mitja Marató de Terrassa, tornarà a comptar amb la important col.laboració d’un dels seus col.laboradors fidels a aquest esdeveniment esportiu tant important per la nostra ciutat, com es la renovació de patrocini per part de l’Obra Social d’Unnim Caixa.| En la foto, moment de la renovació de col.laboració per part d’ambdues entitats, apareixen el Sr. Antoni Guiñon, Director de l’Obra Social d’Unnim Caixa i la Sra. Lorena Mármol, Directora de Marketing de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.