MITJA MARATÓ DE BARCELONA, LA MILLOR OPCIÓ

0
443

Representa una bona alternativa per preparar la Zurich Marató de Barcelona Si el teu objectiu és preparar una de les proves reina de les curses de fons, la Zurich Marató de Barcelona el proper 25 de març, o simplement vols córrer una Mitja Marató aquest 2012, et recomanem una bona opció per preparar-te de cara a acomplir el teu objectiu. D’aquesta manera, et proposem participar en la Mitja Marató de Barcelona, amb data per al proper 26 de febrer del 2012, una cursa ràpida, a Barcelona i amb un recorregut de somni, que et servirà per seguir un bon entrenament amb vistes a la celebració de la Zurich Marató de Barcelona, un més després.| A través de la web oficial de l’esdeveniment, www.mitjabarelona.com, podràs realitzar la teva inscripció de forma fàcil i ràpida, i fer un pas endavant en la teva preparació.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.