GRAN PARTICIPACIÓ EN LA CINQUENA SANT SILVESTRE MONTBLANQUINA A FAVOR DE LA MARATÓ DE TV3

0
299

Més de 250 corredors van prendre part a la 5a Sant Silvestre Montblanquina el dissabte 31 de desembre de 2011, organitzada pel Club Atlètic Montblanc, amb un rècord de participació, arribant al límit d’inscripcions fixades. A les 5 de la tarda, uns 50 nens van participar a la cursa de 500 metres i tot seguit 190 persones van prendre part a la cursa de 3,2 quilòmetres. Tots els corredors amb el corresponent barret de pare Noel, van poder gaudir d’un circuit pels carrers cèntrics de Montblanc, amb força animació i la presència de l’àguila de Montblanc. Un cop acabada les curses tots els participants van rebre una bossa amb els records de la Sant Silvestre Montblanquina i van gaudir de berenar. Pel que fa a la classificació de la Sant Silvestre absoluta va ser guanyada en categoria masculina per Kilian Garcia de la J.A. Sabadell i en categoria femenina per Isabel Lopez Buendia.Agrair el suport de la Policia Local, Protecció Civil, l’Àguila de de Montblanc i tots els col·laboradors i voluntaris que van fer possible de nou la Sant silvestre Montblanquina. Les fotos i les classificacions poden trobar-se a la web: www.atletisme.cat/clubs/montblanc

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.