GRAN PARTICIPACIÓ EN LA CINQUENA SANT SILVESTRE MONTBLANQUINA A FAVOR DE LA MARATÓ DE TV3

0
404

Més de 250 corredors van prendre part a la 5a Sant Silvestre Montblanquina el dissabte 31 de desembre de 2011, organitzada pel Club Atlètic Montblanc, amb un rècord de participació, arribant al límit d’inscripcions fixades. A les 5 de la tarda, uns 50 nens van participar a la cursa de 500 metres i tot seguit 190 persones van prendre part a la cursa de 3,2 quilòmetres. Tots els corredors amb el corresponent barret de pare Noel, van poder gaudir d’un circuit pels carrers cèntrics de Montblanc, amb força animació i la presència de l’àguila de Montblanc. Un cop acabada les curses tots els participants van rebre una bossa amb els records de la Sant Silvestre Montblanquina i van gaudir de berenar. Pel que fa a la classificació de la Sant Silvestre absoluta va ser guanyada en categoria masculina per Kilian Garcia de la J.A. Sabadell i en categoria femenina per Isabel Lopez Buendia.Agrair el suport de la Policia Local, Protecció Civil, l’Àguila de de Montblanc i tots els col·laboradors i voluntaris que van fer possible de nou la Sant silvestre Montblanquina. Les fotos i les classificacions poden trobar-se a la web: www.atletisme.cat/clubs/montblanc

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.