Diumenge 19 de febrer a les 9 hores vine a córrer la 1a cursa BDN Running

0
242

Els 10 quilòmetres urbans pels llocs més emblemàtics de la ciutat de Badalona. Arriba fàcilment a la sortida amb metro o tramvia i gaudeix.
La inscripció inclou el dret a la bossa del corredor i una samarreta tècnica commemorativa de la cursa així com els serveis de cronometratge, avituallament, guarda-roba i assegurança obligatòria. La inscripció implica l’acceptació del reglament de la cursa.| Les inscripcions ja estan obertes i és obligatòria. Es fa a través de Championchip.cat i els preus són els següents: Corredors amb xip groc: 10 euros, caldrà anotar el codi del xip durant el procés d’inscripció. Corredors sense xip groc: 12 euros, se’ls proporcionarà un xip blanc que podran recollir juntament amb el dorsal. La inscripció inclou el dret a la bossa del corredor i una samarreta tècnica commemorativa de la cursa així com els serveis de cronometratge, avituallament, guarda-roba i assegurança obligatòria. La inscripció implica l’acceptació del reglament de la cursa.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.