24 ENA EDICIÓ DE LA MAR I MURTRA DE BLANES

0
337

Com ja és tota una tradició, amb l’inici del nou any la ciutat de Blanes (La Selva) acull una nova edició de la Cursa 20km Mar i Murtra. Enguany es disputarà diumenge 15 de gener a partir de 2/4 de 10 del matí. Aquest 2012 arriba a la 24 ena edició plenament consolidada amb una acurada organització des de Fondistes Blanes. Es tracta d’una cursa de caire popular i ideal per preparar maratons ja que el recorregut, de 20 km, és variat amb diversos tipus de terreny i amb un paisatge que combina el mar i la muntanya. Com cada any, els participants de la Mar i Murtra poden gaudir de diversos serveis com ara el de guarda-roba a la zona de sortida i arribada, al Passeig de Mar, aparcament gratuït, servei de dutxes a la Ciutat Esportiva de Blanes i diversos obsequis. L’edició del 2011 va comptar amb 1.200 participants. En la categoria masculina el primer a travessar la línia de meta va ser l’atleta del Club Atletisme Calella, Òscar Rodríguez. En la categoria femenia la primera a pujar al podi va ser Neus Verdaguer. | De manera paral·lela, es celebra la Tercera Cursa Mar i Murtra Jove. Es tracta d’una cursa de 4 km totalment plans a la vora del mar. L’objectiu és inculcar entre els més joves la pràctica esportiva. Més info a www.blanes.net/fondistes

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.