24 ENA EDICIÓ DE LA MAR I MURTRA DE BLANES

0
443

Com ja és tota una tradició, amb l’inici del nou any la ciutat de Blanes (La Selva) acull una nova edició de la Cursa 20km Mar i Murtra. Enguany es disputarà diumenge 15 de gener a partir de 2/4 de 10 del matí. Aquest 2012 arriba a la 24 ena edició plenament consolidada amb una acurada organització des de Fondistes Blanes. Es tracta d’una cursa de caire popular i ideal per preparar maratons ja que el recorregut, de 20 km, és variat amb diversos tipus de terreny i amb un paisatge que combina el mar i la muntanya. Com cada any, els participants de la Mar i Murtra poden gaudir de diversos serveis com ara el de guarda-roba a la zona de sortida i arribada, al Passeig de Mar, aparcament gratuït, servei de dutxes a la Ciutat Esportiva de Blanes i diversos obsequis. L’edició del 2011 va comptar amb 1.200 participants. En la categoria masculina el primer a travessar la línia de meta va ser l’atleta del Club Atletisme Calella, Òscar Rodríguez. En la categoria femenia la primera a pujar al podi va ser Neus Verdaguer. | De manera paral·lela, es celebra la Tercera Cursa Mar i Murtra Jove. Es tracta d’una cursa de 4 km totalment plans a la vora del mar. L’objectiu és inculcar entre els més joves la pràctica esportiva. Més info a www.blanes.net/fondistes

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.