1400 corredors a la 1a cursa urbana Sant Silvestre de Sabadell. Omar Oughzif (JAS), Miguel Quesada (JAS) i Xavi Planas els corredors més ràpids

0
469

Omar Oughzif (JAS), Miguel Quesada (JAS) i Xavi Planas van ser els corredors més ràpids de la cursa i guanyadors en la categoria absoluta. Encarna Garcia (CAV) va ser la primera dona, seguida de la sabadellenca Laura Gómez (JAS) i de Montse Martínez (CNG).
La cursa va comptar també amb la participació de grans atletes internacionals com Reyes Estevez (Campió d’Europa i 2 vegades bronze en els mundials), Pepe Ríos (bronze a Europa dels 10.000m), Pep Molins (atleta Sabadellenc olímpic a Roma 1966), Miquel Blanchart (Campió d’Europa de Triatló), entre molts altres amics de l’atletisme de Sabadell, el Vallès i Catalunya. També es van veure cares conegudes com la de Xavier Bonastre, Oriol Cruz o el músic Llibert Fortuny.| La Sant Silvestre de Sabadell ha suposat tot un éxit de participació i també organitzatiu; el president de l’Associació Esportiva Sant Silvestre Sabadell, l’Olímipc Miguel Quesada va voler donar “les gràcies a tots els participants i sobretot als voluntaris: ja tenim Sant Silvestre urbana a Sabadell i només això ja és tot un triomf per a tots” Qualificada pels mateixos corredors com la Festa de l’Atletisme de Sabadell, la cursa va tancar les inscripcions setmanes abanstot i l’ampliació de 200 inscripcions més que es van omplir en pocs dies; sumant als corredors que van voler afegir-se a la festa, van ser un total de 1400 atletes que van gaudir de la última tarda de l’any corrent pels carrers més cèntrics de Sabadell. Durant el lliurament de premis, l’AE Sant Silvestre de Sabadell va donar a l’Associació de Cardiopaties Congènites un xec de 1.300€, a raó d’un € per corredor.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.