La Sant Silvestre Barcelona tanca les inscripcions amb gairebé 400 inscrits més que el 2010

0
572

La Sant Silvestre Barcelonesa tanca les inscripcions amb la xifra de 2.500 corredors i supera el nombre de l’any passat en gairebé 400 sol·licituds. La prova, que enguany arribarà a la 13a edició, s’ha vist afavorida per la bona experiència de l’edició anterior a la nostra ciutat i un recorregut més pla. Fins a 2.500 corredors poden prendre la sortida aquest dissabte a dos quarts de sis de la tarda a la Plaça Victòria del Àngels. A diferència de l’edició anterior, on la inscripció va ser oberta fins el darrer moment i es va tancar al voltant dels 2.120 atletes, enguany la organització ha hagut de tancar les inscripcions aquest dimecres per l’augment de sol·licituds i disposar d’un màxim de 2.500 participants per qüestions de logística. Des de l’organització de la prova, Domingo López destaca aquest fet en una entrevista a Cugat.cat.| Domingo López: Hem tingut que tancar les inscripcions perquè hem augmentat respecte l’any passat, sobretot en corredors populars. Respecte l’edició anterior, la primera que es disputava a Sant Cugat, hi ha hagut alguns canvis en el recorregut que l’han convertit en un traçat més pla i lleuger pels corredors més populars. La prova tindrà una major presència pel centre de la ciutat passant per l’eix comercial i evitant les fortes pujades de l’edició anterior, com la de la comissaria dels Mossos d’Esquadra, tal com comenta un dels organitzadors als micròfons de Cugat.cat, Joan Montserrat. Joan Montserrat: Enguany el recorregut és més pla i es passa per la part del centre. Evitem la pujada del quilòmetre quatre. La prova comptarà amb la presència d’atletes destacats com Mohamed Benbarka, Jaume Leiva, Teresa Pulido o la guanyadora de l’edició anterior, Txell Calduch. L’organització premiarà, a més dels guanyadors, a aquells que portin la disfressa més original.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.