La Sant Silvestre Barcelona tanca les inscripcions amb gairebé 400 inscrits més que el 2010

0
673

La Sant Silvestre Barcelonesa tanca les inscripcions amb la xifra de 2.500 corredors i supera el nombre de l’any passat en gairebé 400 sol·licituds. La prova, que enguany arribarà a la 13a edició, s’ha vist afavorida per la bona experiència de l’edició anterior a la nostra ciutat i un recorregut més pla. Fins a 2.500 corredors poden prendre la sortida aquest dissabte a dos quarts de sis de la tarda a la Plaça Victòria del Àngels. A diferència de l’edició anterior, on la inscripció va ser oberta fins el darrer moment i es va tancar al voltant dels 2.120 atletes, enguany la organització ha hagut de tancar les inscripcions aquest dimecres per l’augment de sol·licituds i disposar d’un màxim de 2.500 participants per qüestions de logística. Des de l’organització de la prova, Domingo López destaca aquest fet en una entrevista a Cugat.cat.| Domingo López: Hem tingut que tancar les inscripcions perquè hem augmentat respecte l’any passat, sobretot en corredors populars. Respecte l’edició anterior, la primera que es disputava a Sant Cugat, hi ha hagut alguns canvis en el recorregut que l’han convertit en un traçat més pla i lleuger pels corredors més populars. La prova tindrà una major presència pel centre de la ciutat passant per l’eix comercial i evitant les fortes pujades de l’edició anterior, com la de la comissaria dels Mossos d’Esquadra, tal com comenta un dels organitzadors als micròfons de Cugat.cat, Joan Montserrat. Joan Montserrat: Enguany el recorregut és més pla i es passa per la part del centre. Evitem la pujada del quilòmetre quatre. La prova comptarà amb la presència d’atletes destacats com Mohamed Benbarka, Jaume Leiva, Teresa Pulido o la guanyadora de l’edició anterior, Txell Calduch. L’organització premiarà, a més dels guanyadors, a aquells que portin la disfressa més original.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.