Ever Alejandro Gómez (Cerrr Igualada) i Meritxell Giménez (Club Natació Reus Ploms) Guanyadors absoluts a Cabrils

0
532

.El darrer dia de l’any passat es va celebrar a Cabrils , la 7ª edició del duatló de muntanya coincidint també amb la setena jornada de la lliga Nacional de l’especialitat , per aquesta ocasió l’organitzador va optar per un circuits totalment nous de cursa a peu i ciclisme de muntanya i apostant clarament per un enduriment del duatló en relació a les anteriors edicions .Un total de 278 duatletes (24 fèmines) van fer front a 5 quilòmetres inicials de cursa a peu , seguits de 20 quilòmetres de ciclisme de muntanya (btt) i per acabar 3 quilòmetres de cursa a peu.| El duatleta Bolivià , que encara pertany a la categoria sub-23 , Ever Alejandro Gómez(Cerrr Igualada) marcant el millor parcial de ciclisme es va endur en claredat la victòria final desprès de 1 hora 33 minuts 45 segons , amb un marge de 3 minuts i 3 segons per davant del segon classificat Eduard Queralt (Club Natació Reus Ploms) el tercer graó del podi pel duatleta local Oriol Buch (CE Tribike Cabrils).Per equips 1º lloc pel Club Natació Reus Ploms (Querralt-Portilla-Chavarria) 2º Cerrr Igualada (Gómez-Reymundi-Relaño) 3º Club Natació Vic-etb (Ruvireta-Casals-De la Mora). A la vessant femenina treballada victòria , després de fer el millor parcial al segment de ciclisme , per la duatleta de Terrassa Meritxell Giménez (Club Natació Reus Ploms) amb un temps de 1 hora 59 minuts 1 segons , amb un marge de 1 minut i 30 segons per davant de Montse Martínez (Club Triatló Granollers) completant el podi com tercera la seva companya de Club, Nuria Espinosa. Per equips 1º Club Triatló Granollers (Martínez-Espinosa-Oliveros) 2º Club Natació Reus Ploms (Giménez-Rus-Viladrich)3º Club Triatló l’eix de Navàs ( Pineda-Rotxés-Ambròs).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.