Els atletes del Runners World Tarragona Jaume Leiva i del FC Barcelona Txell Calduch es proclamen vencedors de la 13a Sant Silvestre, disputada aquest

0
650

Leiva ha estat el primer en creuar la meta amb un temps de 29 minuts i 53 segons, mentre que Calduch ha aturat el crono en 36 minuts i nou segons. Més de 2.000 participants han disputat la cursa que tanca l’any esportiu a la nostra ciutat
Jaume Leiva ha demostrat per què aquest 2011 és un gran any per a ell. Leiva ha guanyat la Sant Silvestre, el campionat de Catalunya de Mitja Marató, és l’actual número 1 del rànquing català de mitjà marató i marató. L’atleta del Runners World Tarragona no s’esperava guanyar, però finalment ha aconseguit el triomf.
Resultats oficials.
Tota la informació de la cursa al Cugat.cat. |

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.