Els atletes del Runners World Tarragona Jaume Leiva i del FC Barcelona Txell Calduch es proclamen vencedors de la 13a Sant Silvestre, disputada aquest

0
418

Leiva ha estat el primer en creuar la meta amb un temps de 29 minuts i 53 segons, mentre que Calduch ha aturat el crono en 36 minuts i nou segons. Més de 2.000 participants han disputat la cursa que tanca l’any esportiu a la nostra ciutat
Jaume Leiva ha demostrat per què aquest 2011 és un gran any per a ell. Leiva ha guanyat la Sant Silvestre, el campionat de Catalunya de Mitja Marató, és l’actual número 1 del rànquing català de mitjà marató i marató. L’atleta del Runners World Tarragona no s’esperava guanyar, però finalment ha aconseguit el triomf.
Resultats oficials.
Tota la informació de la cursa al Cugat.cat. |

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.