ELS 10K DE VILAFRANCA OBREN LES INSCRIPCIONS

0
314

El proper dia 3 de gener s’obren les inscripcions dels 10k de Vilafranca, una de les curses més rapides del calendari, urbana i que tindrà lloc el proper 29 de gener. Les inscripcions les podeu fer només al web www.atletisme.com i el preu és de 12 euros pels que lloguen el xip i 11 euros pels que tenen xip propi. L’any passat les inscripcions es van esgotar en 12 dies, 700, aquest any tot i que s’obra a 1.200 inscripcions, s’espera que s’esgotin ràpidament, per tant no espereu.| Tota la informació la trobareu al seu web http://www.10kvilafranca.org/

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.