SANT SILVESTRE, Cinc Curses a Catalunya per acomiadar l’any

0
390

Com és tradicional, per acabar l’any atlètic de ruta se celebren les curses conegudes com Sant Silvestre. En aquesta temporada, són cinc les que es realitzen a Catalunya.
Tot i que tradicionalment les curses San Silvestre se celebren l’últim dia de l’any, la més matinera es disputarà el proper dilluns 26 de desembre amb la 32a Cursa de Sant Silvestre del Masnou amb sortida i arribada al Port Esportiu del Masnou, cursa que és la San Silvestre més antiga de les que se celebren a Catalunya.| El dia 31 de desembre es realitzaran quatre curses amb aquesta denominació. La Sant Silvestre Barcelonesa que aquest any arriba a la tretzena edició i que per segon any se celebra a Sant Cugat del Vallès. Amb una distància de 10 km de recorregut, la sortida es donarà a la Plaça Victòria dels Àngels de Sant Cugat a les 17.30 hores. La 7a Cursa dels Nassos, organitzada per l’Ajuntament de Barcelona, amb sortida a les 17,30 h al carrer Selva de Mar de Barcelona. La primera cursa urbana San Silvestre de Sabadell que inicia la seva singladura aquest any amb sortida a les 16:30 h de davant del Pavelló Polisportiu de Cal Balsach, Plaça Creu Alta. Per últim, la Cursa de Nadal Sant Silvestre Popular Lloretenca amb sortida a les pistes d’atletisme de l’Estadi Municipal de Lloret de Mar, i curses per a diferents categories a partir de les 10,00 hores.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.