El 2n Cros solidari nocturn de Sant Silvestre es destinarà enguany a les persones més necessitades de la vila

0
383

El Club Atlètic Castellar i l’ONG Esport, Cooperació i Acció organitzen per segona vegada aquest cros el 31 de desembre
El Club Atlètic Castellar i l’ONG Esport, Cooperació i Acció (ESCOAC) organitzen per segon any consecutiu un cros solidari nocturn. Es tracta del Cros de Sant Silvestre, destinat enguany a les persones més necessitades de la vila, que tindrà lloc dissabte 31 de desembre a les 18 hores.
La cursa, amb sortida i arribada a les pistes d’atletisme de Castellar del Vallès, farà un recorregut d’uns cinc quilòmetres. Les inscripcions es podran realitzar el mateix dia de la cursa, de 17 a 17.30 hores. | L’organització demana als assistents que col·laborin amb les persones més necessitades de la vila portant, en el moment de la inscripció, dos quilos d’aliments que no caduquin o bé productes d’higiene personal. Les donacions es poden fer també a diferents punts de recollida que es distribuiran a la Biblioteca Antoni Tort, la Ludoteca Les 3 Moreres, el Club Atlètic Castellar (pistes d’atletisme), l’escola El Sol i la Lluna, la Llibreria Vallès, Begudes Parera i, a Terrassa, al Grup Expressa. La campanya en aquests punts és oberta durant tot el mes de desembre.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.