La primera SanSilvestre Vendrell reuneix a més de 400 atletes amb un 33% de dones.

0
425

Jordi Garcia (15:22) i Lourdes Masip (22:02) han estat els guanyadors de la 1ª SanSilvestre del Vendrell.
Les dones han estat les grans protagonistes de la cursa d’avui, una prova organitzada per l’empresa Running Solutions i l’ajuntament del Vendrell, que s’ha disputat per un recorregut de 5 quilòmetres integrament pel passeig de Comarruga, amb la novetat de ser la primera vegada que han corregut 5 quilòmetres només els homes i després només les dones. Tot i les baixes temperatures (8º a les 8h del mati), més de 400 atletes, dels quals 350 eren adults i la resta (50) nens, han participat i finalitzat la SanSilvestre Vendrell.| Una de les grans novetats ha estat poder veure per primera vegada els homes i dones corrent per separat. A les 10:30h sortien els homes i a les 11:00h ho feien les dones amb un ratio molt alta de participació (33%). Aquesta mateixa tarda es podran consultar les fotos i classificacions a la web de la cursa. www.sansilvestrevendrell.com Organitzada per Running Solutions i Aj Vendrell. Running Solutions és una empresa dedicada a la gestió d’esdeveniments esportius, , l’única de la zona especializada en running i gestionada íntegrament per corredors. El seu màxim responsable és l’atleta tarragoní Juanan Fernández, que també és el director de la Marató Costa Daurada. Aquesta empresa ja gestiona més de 15 esdeveniments anuals amb noms tan rellevants com la MCD (Marato Costa Daurada), Mitja de Cambrils, Mitja Salou, Cursa PortAventura, la SanSilvestre Vendrell o el Zoot Triatló Tarragona, entre d’altres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.