La secció d’atletisme de l’Associació Esportiva Molins (AEM) amb la col·laboració de l’ajuntament de Molins de Rei organitza la 1ª Milla de la Cand

0
2767

La sortida i l’arribada de les proves s’ubicaran a la plaça de la Llibertat.
Tot el circuit és d’anada i tornada pel passeig del Terraplè i te una volta de 520 metres. L’arribada es troba situada 49 metres més endavant de la sortida. Consulteu el recorregut a: www.atletismemolins.comli.com/milla| INSCRIPCIONS : – Les inscripcions seran gratuïtes i es faran per correu electrònic a; millacandelera@gmail.com – Heu de indicar: Nom i Cognoms Any de naixement Club o Escola (opcional) Correu Electrònic i Telèfon de contacte. – Les inscripcions es tancaran quan es superin el nombre de participants màxims en cada prova, 50 en categories escolars i 35 en la resta de categories. – Es podrà fer la inscripció el mateix dia de la prova, màxim fins a 45 minuts abans del inici de la prova, sempre que no s’hagin tancat prèviament. 5 Els dorsals s’hauran de recollir un mínim de 30 minuts abans de la prova. El dorsal ha de ser visible i portar-lo al pit . 6 PREMIS – Trofeu i obsequis als tres primers classificats de cada cursa. La classificació serà separada masculí i femení. – Tots els atletes inscrits tindran avituallament a l’arribada. – En acabar l’entrega de trofeus es farà un sorteig de material esportiu i altres obsequis relacionats amb l’esport ( guardeu el dorsal). 7 El Cronometratge serà manual, podreu trobar les classificacions complertes l’endemà de la cursa a la web. 8 Les curses podran ser suspeses per inclemències del temps si així ho determina l’organització. 9 La inscripció comporta l’autorització en la cessió de la imatge personal dels corredors per a reportatges de fotografia i/o TV que pugui fer l’AEM o l’Ajuntament de Molins de Rei. 10 L’AEM no es fa responsable dels perjudicis físics, morals o materials que puguin tenir els participants durant les curses. 11 La inscripció a la 1ª Milla de la Candelera implica l’acceptació total d’aquest reglament . Tot allò que no preveu aquest reglament no serà resolt per l’organització.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.