Jose Luis Blanco, en la carrera masculina, i Jacqueline Martín, en la femenina, es van adjudicar la victòria en la 32ª Sant Silvestre del Masnou, la

0
465

El català, en la seva segona carrera després de la seva volta a la competició, va tornar a aconseguir la victòria, després de la collida el diumenge 18 de desembre en La Sansi 5 de Viladecans, després de brillar en un emocionant sprint, en el qual va batre als marroquins Khalid El Aamri i Ilias Fifa, segon i tercer, respectivament. El propi Blanco va realitzar la primera selecció al primer pas per meta, deixant el grup de cap en cinc corredors, Paul Sie Kwasi, Mohamed Ait Ben Aissa i els tres ja esmentats. Un quintet que es va quedar en trio després d’un atac de Fifa, qui ja es va marxar a meta al costat de Blanco i El Aamri per regalar al públic un vibrant sprint final.
En la prova femenina, Jacqueline Martín, del FC Barcelona, es va imposar a la letona Jelena Abele, segona, i a Bàrbara Ramón, tercera. La catalana, que ja va aconseguir la victòria en 2010, va manar durant tota la carrera. El Gran Premi La Sansi, compost per la Sansi 5 de Viladecans i la 32ª Sant Silvestre del Masnou, ha fabricat més de 2.400 dorsals en només vuit dies.| Clasificacíon Masculina: 1. Jose Luis Blanco – 14:19 2. Khalid El Aamri (el Marroc) – 14:20 3. Ilias Fifa (el Marroc) – 14:20 4. Paul Sie Kwasi (Ghana) – 14:30 5. Mohamed Ait Ben Aissa (el Marroc) – 14:34
Classificació femenina: 1. Jacqueline Martín – 16:45 2. Jelena Abele (Letònia) – 17:09 3. Bàrbara Ramón – 17:11 4. Emma Almagro – 17:23 5. Inna Lébedieva (Ucraïna) – 17:28

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.