Jose Luis Blanco, en la carrera masculina, i Jacqueline Martín, en la femenina, es van adjudicar la victòria en la 32ª Sant Silvestre del Masnou, la

0
332

El català, en la seva segona carrera després de la seva volta a la competició, va tornar a aconseguir la victòria, després de la collida el diumenge 18 de desembre en La Sansi 5 de Viladecans, després de brillar en un emocionant sprint, en el qual va batre als marroquins Khalid El Aamri i Ilias Fifa, segon i tercer, respectivament. El propi Blanco va realitzar la primera selecció al primer pas per meta, deixant el grup de cap en cinc corredors, Paul Sie Kwasi, Mohamed Ait Ben Aissa i els tres ja esmentats. Un quintet que es va quedar en trio després d’un atac de Fifa, qui ja es va marxar a meta al costat de Blanco i El Aamri per regalar al públic un vibrant sprint final.
En la prova femenina, Jacqueline Martín, del FC Barcelona, es va imposar a la letona Jelena Abele, segona, i a Bàrbara Ramón, tercera. La catalana, que ja va aconseguir la victòria en 2010, va manar durant tota la carrera. El Gran Premi La Sansi, compost per la Sansi 5 de Viladecans i la 32ª Sant Silvestre del Masnou, ha fabricat més de 2.400 dorsals en només vuit dies.| Clasificacíon Masculina: 1. Jose Luis Blanco – 14:19 2. Khalid El Aamri (el Marroc) – 14:20 3. Ilias Fifa (el Marroc) – 14:20 4. Paul Sie Kwasi (Ghana) – 14:30 5. Mohamed Ait Ben Aissa (el Marroc) – 14:34
Classificació femenina: 1. Jacqueline Martín – 16:45 2. Jelena Abele (Letònia) – 17:09 3. Bàrbara Ramón – 17:11 4. Emma Almagro – 17:23 5. Inna Lébedieva (Ucraïna) – 17:28

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.