Joan Erguin (Trigoi T.T.) i Mercè Tusell (Club Natació Reus Ploms)

0
457

Guanyadors absoluts al duatló de muntanya del Solsonès La cinquena jornada de la lliga Nacional de duatlons de muntanya va visitar la població de Clariana de Cardener amb motiu de la tercera edició del duatló de muntanya del Solsonès, la prova es va desenvolupar a la zona del pantà de Sant Ponç amb un recorregut inicial de 5.200 metres de cursa a peu per un terreny boscós , per continuar amb 24 quilòmetres de ciclisme de muntanya (btt) travessant els municipis de Clariana de Cardener , Olius i Riner a un traçat inicial muntanyós i per finalitzar vorejant la totalitat del pantà de Sant Ponç i per acabar uns darrers 3.500 metres de cursa a peu.| Una bona presencia de duatletes del País Basc va fer que finalment la victòria absoluta va estar per Jon Erguin (Trigoi T.T.) amb un temps de 1 hora 29 minuts i 7 segons . La segona posició per Endika Garzia (Lagunak Saltoki Trikideak) i el primer català el duatleta de Ripoll , Aleix Fàbregas ( Club Triatló Sant Joan de les Abadesses) va assolir una meritòria tercera plaça absoluta.Per equips 1º lloc pel Club Natació Reus Ploms (Queralt-Torrades-Sánchez) 2º C.E. Pedala.cat Balaguer (Menchon-Jove-Adan) 3º Cerrr Igualada ( Consola-Rodríguez-Dalmau). A la vessant femenina triplet per les duatletes de Club Natació Reus Ploms : Mercè Tusell (1ª ) Ragna Debats (2ª) i Meritxell Giménez (3ª absoluta i 1ª veterana) així mateix a la classificació per equips , doblet també pel Club Natació Reus Ploms amb el seu primer lloc , acompanyades pel segon lloc del Triatló L’eix de Navàs ( Pineda-Roxés-Juncarol) completant el podi 3ª Club Triatló Granollers (Espinosa-Santa Teresa-Corbera).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.