La Sant Silvestre de Sabadell tanca inscripcions davant l’allau de peticions per disputar la prova

0
330

Els organitzadors van haver de tancar l’inscripció a la prova el passat dimarts després d’arribar als 1.300 participants
Tot un èxit. La Sant Silvestre de Sabadell serà un gran espectacle. Tot i que es va presentar fa poc més d’una setmana i que és la primera vegada que es celebrarà a la nostra ciutat, els organitzadors de la prova han hagut de tancar inscripcions a principis d’aquesta setmana per tal de poder garantir la seguretat i el bon funcionament de la prova. L’allau de peticions ha estat molt elevada i això ha fet que els organitzadors hagin fixat en 1.300 el màxim de participants inscrits. “Volem donar una bossa per tothom i no podem passar d’aquest número a més, en aquesta primera edició no podem garantir la seguretat i el bon funcionament si la llista d’atletes inscrits augmenta”, ha reconegut Miguel Quesada un dels membres de l’organització Associació Esportiva Sant Silvestre de Sabadell| Sigui com sigui, el que ningú esperava és que en aquesta primera edició la prova tingués una acollida tant i tant bona. “Volem donar les gràcies a tota la ciutat de Sabadell que ha demostrat un cop més que és molt esportiva i que ens ha fet arribar a l’èxit en la nostra primera edició”, ha assegurat el migfondista de la Joventut Atlètica Sabadell. A més, el projecte neix amb ambició i sense descartar un augment de participants a la propera edició. “Tant de bo que el proper any poguem ampliar les inscripcions a 2.000 o 3.000 atletes, seria fantàstic”, ha admès Quesada. Recordem que la prova es celebrarà a dos quarts de cinc de la tarda del dia 31 de desembre i servirà per fer esport i acomiadar l’any 2.011 corrent

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.