La Sant Silvestre de Sabadell tanca inscripcions davant l’allau de peticions per disputar la prova

0
429

Els organitzadors van haver de tancar l’inscripció a la prova el passat dimarts després d’arribar als 1.300 participants
Tot un èxit. La Sant Silvestre de Sabadell serà un gran espectacle. Tot i que es va presentar fa poc més d’una setmana i que és la primera vegada que es celebrarà a la nostra ciutat, els organitzadors de la prova han hagut de tancar inscripcions a principis d’aquesta setmana per tal de poder garantir la seguretat i el bon funcionament de la prova. L’allau de peticions ha estat molt elevada i això ha fet que els organitzadors hagin fixat en 1.300 el màxim de participants inscrits. “Volem donar una bossa per tothom i no podem passar d’aquest número a més, en aquesta primera edició no podem garantir la seguretat i el bon funcionament si la llista d’atletes inscrits augmenta”, ha reconegut Miguel Quesada un dels membres de l’organització Associació Esportiva Sant Silvestre de Sabadell| Sigui com sigui, el que ningú esperava és que en aquesta primera edició la prova tingués una acollida tant i tant bona. “Volem donar les gràcies a tota la ciutat de Sabadell que ha demostrat un cop més que és molt esportiva i que ens ha fet arribar a l’èxit en la nostra primera edició”, ha assegurat el migfondista de la Joventut Atlètica Sabadell. A més, el projecte neix amb ambició i sense descartar un augment de participants a la propera edició. “Tant de bo que el proper any poguem ampliar les inscripcions a 2.000 o 3.000 atletes, seria fantàstic”, ha admès Quesada. Recordem que la prova es celebrarà a dos quarts de cinc de la tarda del dia 31 de desembre i servirà per fer esport i acomiadar l’any 2.011 corrent

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.