Número 313: Una portada per aixecar l’ànim de cara el 2012

0
425

A l’interior trobareu primerament dos grans reportatges són: PRIMER: Mitja Marató de Tarragona: més de 2.000 atletes celebren el 20è aniversari. SEGON: 88a Jean Bouin: la clàssica barcelonina és la cursa més antiga d’Espanya. ALTRES COMENTARIS: Marató Costa Daurada. en només dos anys, compta amb 1.700 participants. Cros Popular de Sants, Cursa de l’Amistat, Campionat d’Europa de Quilòmetre Vertical, Pujada i Baixada a Guanta, Primera Cursa de Lavern Subirats, Cursa de les Roques. REPORTATGE: Les 100 maratons de Casimiro Martín. I després continuem per: Cursa de la Dona, 5 Milles Nocturnes de Cerdanyola, Mitja Marató de l’Anoia, Primera Marató de Muntanya, Primera Marató del Montseny, Primera Cursa de Sant Martí Sarroca i per últim una gran novetat: Neix una nova prova, un nou repte: la Maratest. A les pàgines centrals com és habitual, trobareu el CALENDARI de les properes proves populars de finals de DESEMBRE i totes les del GENER-FEBRER. La coordinadora del Calendari, Alèxia (nova Redactora en Cap de Revista Marathon).ens ofereix en aquest número més de 80 propostes diferents amb les dades bàsiques de cada competició amb un telèfon de contacte o una adreça d’e-mail per a fer la vostra inscripció o demanar informació de cada prova.| Si tot això és del vostre interès i encara no sou subscriptors de la revista US PODEU FER SUBSCRIPTORS PER LA WEB a: www.revistamarathon.com (recordeu que Marathon NO es ven als quioscos, només es distribueix per subscripció). OFERTA: SUBSCRIPCIÓ PER TOT L’ANY 2012 per només 48 euros (més uns pantalons de córrer).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.