NASCUTS PER CÓRRER

0
388

Ple de personatges increïbles, proeses atlètiques impressionants, ciència puntera i, sobretot, una gran inspiració, Nascuts per córrer és una aventura èpica que va començar amb una pregunta ben senzilla: ¿per què em fa mal el peu? Buscant una resposta, Christopher McDougall emprèn un viatge per trobar una tribu on hi ha els millors corredors de llarga distància del món i descobrir els seus secrets; durant aquest procés, ens demostra que tot el que ens pensàvem que sabíem sobre córrer és una equivocació.| Aïllats en el territori més salvatge d’Amèrica del Nord, els tímids indis tarahumara de les Barrancas del Cobre de Mèxic són els guardians d’un art perdut. Fa segles que els tarahumara practiquen tècniques que els permeten córrer ininterrompudament centenars de quilòmetres sense deixar de divertir-se des del primer quilò-metre fins a l’últim. Amb l’ajuda del Caballo Blanco, un home misteriós i solitari que viu entre els membres de la tribu, l’autor va ser capaç de trobar l’ultrafondista que portava dins mentre s’entrenava per al desafiament de la seva vida: una cursa de vuitanta quilò-metres pel cor de les terres tarahumara. Amb una intel•ligència esmolada i un entusiasme desbordant, McDougall ens transporta des dels laboratoris científics de tecnologia punta de Harvard fins a les valls banyades pel sol i els cims gèlids dels Estats Units. Nascuts per córrer és un llibre excepcional que no només ens estimula la ment sinó també el cos quan ens fa adonar que el secret de la felicitat està als peus i que, efectivament, tots hem nascut per córrer. McDougall, Christopher Traducció de Marc Rubió Edicions La Campana, 2011 PVP 20,00€, 328 pàgs. ISBN 978-84-96735-58-3 2a edició

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.